Előfizetői tartalom

Órási fordulat a dollárnál, ritkán látni ilyet

Portfolio
Jelentős erősödést mutatott a csütörtök délelőtti kereskedésben a forint, miután a Fed tegnap este azt üzente, hogy valószínűleg most emelt utoljára kamatot, de aztán a ma délután fél 3-kor megjelent amerikai GDP-adat meglepően erős lett és rácáfolt arra, hogy a Fed tényleg a kamatemelési ciklus végén lehet. Erre jelentős dollárerődös indult el, aztán az EKB kamatdöntési sajtótájékoztatója váratlanul puhára sikeredett, erre az euró ütést kapott, így összességében a kora délután még 1,115 körül euró/dollár rövid idő alatt 1,10-ig zuhant, és ez a dollár/forintban jelentős emelkedést okozott.

2023. július 27. 21:57 Megosztás Az euró is erősödött, 383 forint fölé A dollár mellett az euró is erősödött a forinthoz képest, késő este a 380-as szintről 383 fölé mozgott az árfolyam. EUR/HUF árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés