Előfizetői tartalom

Jeff Bezos megszólalt a gazdasági kilátásokról

Portfolio
Az amerikai jegybank sorozatos kamatemeléseinek is köszönhetően meredek részvénypiaci esést láthatunk a tengerentúli tőzsdéken, egyre többen szólalnak fel a Fed politikája ellen és reménykednek a jegybank hozzáállásának változásán. Legfrissebb felszólalóként az Amazon alapítója, Jeff Bezos is beállt azon vállalati vezetők sorába, akik a gazdaság állapotára figyelmeztetve azt vetítik előre, hogy nehéz idők jöhetnek.

Az online kiskereskedelmi óriás korábbi elnök-vezérigazgatója tegnap este közzétett tweetjében hangsúlyozta a Goldman Sachs vezérigazgatójának, David Solomonnak a korábbbi megjegyzéseit. Bezos szerint a körülmények jelenleg arra utalnak, hogy "érdemes lehet lehúzni a rolót". Solomon, a Wall Street-i pénzügyi óriás vezetője szerint itt az ideje, hogy mind a vállalati vezetők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés