Előfizetői tartalom

A rossz hangulat elsodorta a forintot is: eddig tartott az erősödés

Portfolio
A Fed eszközvásárlása gyorsított kivezetése után az elmúlt napokban újabb nyugtalanító híreket kaptak a befektetők az omikron variáns elképesztő terjedési sebességéről, amely miatt az Egyesült Államoktól Izraelen, Dánián és Hollandián át hatalmas járványhullámtól tartanak és utóbbi országban vasárnaptól már be is vezették a lezárásokat. Mindez tehát újabb gazdasági károk felé mutat és itthon is vannak olyan szakértők, akik arra figyelmeztetnek, hogy még le sem cseng majd igazán a delta variáns miatti járvány és már karácsony után elindulhat az ötödik hullám az omikron miatt. Ebben a nagyon borús piaci környezetben a forint kis erősödéssel indította a hetet, majd napközben gyengülésbe fordult.

2021. december 20. 16:07 Megosztás Gyengül A nemzetközi hangulat továbbra sem jó: az omikronról ma sem érkeztek jó hírek, és az amerikai politikai viták Joe Biden beruházásösztönző és szociális programjáról sem segítettek. A nap folyamán alig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés