Előfizetői tartalom

Csúnyán elbántak a forinttal

Portfolio
Reggel összességében folytatódott az a viszonylagos nyugalom, amit már hetek óta láthatunk a magyar fizetőeszköznél. Ez részben azzal volt magyarázható, hogy nagyon fontos technikai vonalak közé szorult az árfolyam, amelyek mindkét irányba korlátozták a mozgást az euróval szemben. Ezt az állóvizet érdemben még az sem tudta felkavarni, hogy az EKB csütörtökön jelezte: 2016 szeptembere utánra is kiterjesztheti az eszközvásárlási programját, illetve a már egyébként is negatív betéti kamatláb további mérséklése is felmerült. A déli órákhoz közeledve viszont erősödés kezdődött, miután áttörte a forint a 310-es szintet az euróval szemben. Az öröm viszont nem tartott sokáig, a kínai kamatvágás hírére keményen megütötték a forintot.

2015. október 23. 18:01 Megosztás 312-nél járnak a jegyzések A korai esti órákban a forint tovább gyengült a főbb nemzetközi devizákkal szemben. Az euróval szembeni jegyzések 312-nél, míg a dollárral szembeni jegyzések 283 fölött járnak. Vagyis...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés