Előfizetői tartalom

Nem mozdul a forint

Portfolio
Határozott hangulatjavulás mutatkozott hétfõn a nemzetközi pénz- és tõkepiacokon, ami csak arra volt elegendõ, hogy a forint a reggeli gyengülés után visszaerõsödjön a pénteki zárószintjére az euróval szemben (312-ig). Közben a vezetõ fejlett és feltörekvõ piaci részvényindexek jelentõsen emelkedtek, és a kockázati étvágy újraéledésének (ill. a fellélegzésnek) a jelei mutatoztak a nagy devizapárokban is. A régiós devizák is stagnáltak a török líra kivételével, amely bõ fél százalékkal gyengült ma az euróval szemben. A forintra ma érdemben nem hatott az Alkotmánybíróság devizahitelesekkel kapcsolatos döntése, illetve az a kormánypárti nyilatkozat sem, amely egy a végtörlesztéshez hasonló megoldás újbóli bevezetésére utalt.

2014. március 17. 20:47 Megosztás Nem mozdul a forint Az euróval szemben ott áll a forint, ahol múlt hét végén, 312 forint körül alakulnak a jegyzések. 2014. március 17. 17:55 ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés