Előfizetői tartalom

Megszokta a 300 feletti tartományt az euró

Portfolio
Bár a vezetõ európai és amerikai részvényindexek történelmi csúcsuk közelében maradtak, mégsincs "örömünnep" a feltörekvõ piaci devizáknál, mert a leginkább laza monetáris politikai hozzáállású amerikai jegybankár is úgy nyilatkozott: akár intenzívebben is lehetne lassítani az amerikai pénznyomdán. Közben a mai amerikai makroadatok is összességében "jól sikerültek", így mindez a dollár erejét táplálta, ami nyomasztja a feltörekvõ devizákat és közöttük most a forintot is. Az euróval szemben emiatt délelõtt egyhavi mélypontra bukott a magyar fizetõeszköz 301 feletti szinten és egész nap nem is tudott 300 alá visszajutni.

2014. január 16. 17:34 Megosztás Megszokta a 300 feletti tartományt az euró Egész nap a 300 feletti tartományban maradt az euró jegyzése, igaz nem markánsan (300,5-301 körül). Nap végén a dollár kurzusa 221-nél, a svájci franké 244-nél jár. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés