Előfizetői tartalom

300 felett ragadt az euró

Portfolio
A hétfõi esést gyorsan korrigálták tegnap a fõbb részvényindexek a világban, ma pedig már valóságos szárnyalás bontakozott ki. Ez a hatalmas jókedv azonban a forintpiacra egyáltalán nem ragadt rá, amiben jórészt két hazai tényezőnek van szerepe. Egyrészt a reggel megjelent magyar inflációs adat (43 éves mélypont) továbbra is nyitva hagyta az ajtót az MNB kamatvágások előtt, másrészt ezt meg is erősítette ennek lehetőségét Balog Ádám MNB-alelnök. A kamattartalom további olvadása azonban még a rendkívül erős globális kockázati étvágy mellett sem igazán támogatja a forintot.

2014. január 15. 17:15 Megosztás 300 felett ragadt az euró Délután megközelítették a 301-es szintet az euró jegyzései a bankközi piacon, majd nap végére 300 közelébe ereszkedett a kurzus. A kifejezetten kedvezõ fejlett részvénypiaci hangulat (történelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés