Előfizetői tartalom

300-hoz tapadt az euró

Portfolio
A délelõtti 300 körüli oldalazás után délben kis átmeneti forintgyengülés mutatkozott a bankközi devizapiacon, így nem alakult ki új háromhetes mélypont az euróval szemben. A külföldi piacokon hullámzó a hangulat, a részvényindexek vegyesen teljesítenek, a dollár pedig a kezdeti erõsödés után a kedvezõ délutáni munkaerõpiaci adat ellenére is visszagyengült az euróval szemben. Idehaza a Raiffeisen Bank esetleges kivonulásával kapcsolatos híráramlásra is figyelnek a devizapiaci szereplõk, az állampapír befektetõk pedig arra készülnek, hogy milyen tartalmú éves finanszírozási tervet jelent be holnap az ÁKK. Annak nem volt tehát forintpiaci hatása, hogy az MNB legutóbbi kamatdöntő ülésének jegyzőkönyvéből kiderült: már a Monetáris Tanács két tagja is lassított volna a kamatvágás ütemén.

2014. január 08. 16:30 Megosztás 300-hoz tapadt az euró Egész nap alig mozdult a forint euróval szembeni árfolyama: a jegyzések órák óta lényegében a 300-as kerek szinthez tapadtak a bankközi piacon, noha külföldön azért látunk hullámzásokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés