Előfizetői tartalom

Nem bírt ma áttörni a falon a forint

Portfolio
Nem sikerült sem tegnap, sem ma az euróval szemben lefelé átjutnia a forintnak a 300-as szinten, így ez a kerek szint egyelőre falnak bizonyult a magyar fizetőeszköz számára. A svájci frank a vezető devizákkal és a forinttal szemben is régóta nem látott csúcsokat ostromol, így a magyarországi frankhitelesek nyolc hónapja most kénytelenek a legtöbbet törlesztőrészletre kalkulálni. Ma kiemelten fontos makroadat sem hazánkban, sem külföldön nem jelent meg, így elsõsorban hangulati alapú kereskedés zajlott.

2013. december 10. 17:33 Megosztás Nem tudta megtartani korábbi előnyét a magyar tőzsde A vezető nyugat-európai tőzsdék kivétel nélkül gyengén teljesítenek, melyben az is szerepet játszik, hogy az irányadó amerikai indexek esnek a keddi nyitás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés