Előfizetői tartalom

Másfél havi mélyponton a forint!

Portfolio
Viszonylagos nyugalommal indult a hét a nemzetközi pénz- és tõkepiacokon az amerikai bankszünnap (de kinyitó piacok) mellett, de az összességében kedvezõ piaci környezet (emelkedõ részvényindexek, gyengülõ dollár) mellett is gyengült a forint. Nap végére az euróval szemben másfél hónapos mélypontra bukott, ugyanis a jegyzések felfelé átlépték a 298-as szintet, amellyel párhuzamosan az állampapírok másodpiacán intenzív hozamemelkedés következett be. A technikai elemzés alapján már reggeli cikkünkben felhívtuk a figyelmet arra, hogy a forint következõ napokbeli gyengülése irányába mutatnak jelek.

2013. november 11. 17:47 Megosztás Tovább gyengül a forint A kora esti kereskedés során a 299-es szinthez közelít az euró jegyzése a bankközi piacon, a dollár kurzusa 222,7 körül, a svájci franké 242,1 körül jár. A mozgást kiváltó konkrét hírrõl...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés