Előfizetői tartalom

"Kilógott" a forint esése a régióból

Portfolio
A múlt hét második felében látott esést csak részben tudta ledolgozni hétfõn a forint, ma pedig már újra a gyengülés irányába mozdult és délutánra az euróval szemben 298 közelébe jutott, ami egyhavi mélypont körüli szintet jelent. A többi régiós deviza csaknem stabil volt, míg a sérülékenyebb feltörekvő piaci fizetőeszközök szintén estek. Délelõtt sem az Európai Bizottság magyarországi értékelésének eredményei, sem Rogán Antal újabb devizahitels bejelentése nem okozott érdemi forintpiaci reakciót. Délután viszont az újabb, vártnál jobb amerikai makroadat újból gyengítette a forintot, mivel a Fed eszközvásárlási programja lassításáról szóló diskurzus élénkülhet a piacon.

2013. november 05. 17:24 Megosztás "Kilógott" a forint esése a régióból Nap végén is 297,5 körül járt az euró jegyzése a bankközi forintpiacon, azaz nem tudott szépíteni a magyar fizetőeszköz. Az euróval szembeni 0,6%-os mai gyengülésével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés