Előfizetői tartalom

Szinte meg sem rezzent a forint a Fed-döntésre

Portfolio
A keddi, bő fél százalékos forintgyengülést ma stabilitás követte a vezető devizákkal szemben, ami nem volt meglepő, hiszen a nemzetközi pénz- és tőkepiacokon is a kivárás, illetve sok esetben az oldalazás volt a leginkább jellemző a mai Fed-kamatdöntés és közlemény előtt. Az euróval szembeni jegyzések 294 körül ingadoztak egész nap, ami a reggel már jelzett kritikus szintet jelenti technikai elemzési szempontból: itt húzódik ugyanis annak a csökkenő trendcsatornának a felső szára, amiben az utóbbi hetekben mozgott a magyar fizetőeszköz.

2013. október 30. 21:02 Megosztás Stabil a forint A ma este 7-kor megjelent Fed-közlemény alaposan megmozgatta a nemzetközi tőkepiacokat, heves mozgásokat láthattunk a fontosabb részvényindexekben és a nyersanyagokban is, a forint azonban csupán egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés