Előfizetői tartalom

A 292-es szinttel birkózik a forint

Portfolio
A tegnapi kereskedésben az amerikai munkaerőpiaci adatnak köszönhetően a dollár gyengült, míg több feltörekvő piaci deviza, köztük a forint is erősödött. A hazai fizetőeszköz az euróval és a frankkal szemben új három, míg a dollárral szemben új bő nyolchavi csúcsra ért kedd délután. Szerdán bár a nemzetközi részvénypiacokon elromlott a hangulat a forint egyelőre jól tartja magát, és az euróval szembeni jegyzések a 292-es szinttel néznek farkasszemet.

2013. október 23. 16:28 Megosztás Alig mozdult a forint Igazán markáns mozgás nem volt a délutáni kereskedésben a forint piacán, így az euróval szembeni jegyzések továbbra is némileg a 292-es szint felett mozognak, míg a svájci frank-forint kurzus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés