Előfizetői tartalom

Fontos szintre repült a forint

Portfolio
Általános kiváró hangulat jellemezte a nemzetközi devizapiacokat a ma délutáni átfogó amerikai munkaerõpiaci adatok elõtt még azzal együtt is, hogy azok semmiképpen sem meghatározó jelentõségûek a Fed eszközvásárlási programjának sorsát illetõen. Mivel az adatok végül összességében gyengébbek lettek a vártnál, nõtt annak esélye, hogy a Fed majd tovább tartja életben teljes ütemmel az eszközvásárlási programját. Ez esést okozott a dollár árfolyamában, a vezetõ részvényindexek új történelmi csúcsra értek, a feltörekvõ piaci devizák között pedig a forint is lendületet kapott. Ennek keretében az euróval és a frankkal szemben új három, míg a dollárral szemben új bõ nyolchavi csúcsra ért kedd délután.

2013. október 22. 22:45 Megosztás Megmaradt a forint ereje Az esti órákban is megtartotta erejét a forint, az amerikai részvénypiacok emelkedése is pozitívan hat. A forint euróval szembeni jegyzések a 292,20-as szinten is megfordultak. Ezzel új, bő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés