Előfizetői tartalom

Erős ellenszélben küzdött ma a forint

Portfolio
Bár nagy gyõzelmet aratott a hétvégén Angela Merkel pártszövetsége a német választásokon, de a koalíciókötéssel kapcsolatban fennmaradó bizonytalanság, illetve közben az amerikai költségvetési politikai huzavona miatt ma elmaradt az euróerõsödés, illetve a részvénypiacokon esés bontakozott ki. Éppen emiatt a forint sem tudott erõre kapni a pénteki esés után, sõt újra gyengült és több más feltörekvõ piaci deviza is szenvedett. Mindez amellett következett be, hogy a kínai és eurózónás beszerzési menedzser index adatok összességében a konjunktúra erősödését jelezték.

2013. szeptember 23. 21:00 Megosztás Fontos szintek közelében ragadt a forint Nap végére igencsak elromlott a fejlett részvénypiaci hangulat és közben a devizapiacokon a menedékkeresés apró jelei mutatkoztak (jen és svájci frank erősödés, arany...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés