Előfizetői tartalom

Estére is 298 felett ragadt az euró

Portfolio
A csütörtöki jelentõs forintgyengülés részleges korrekciója kezdõdött el péntek reggel, de ez csak rövid ideig tartott, ugyanis délelõtt hirtelen újra esni kezdett a forint. Ez leginkább még a tegnapi Matolcsy György jelzések piaci "utóhatásával" függhetett össze. Az euró jegyzései ma többször is jártak a 299-es szint felett, de a 300-as szintet nem érték el. Estére sem tudott a forint a 298-as szint alá visszaerősödni az euróval szemben, így bő egyhetes mélypontja közelében készült a hétvégére. A technikai elemzés nem vetít elõre további jelentõs forintgyengülést. Ma fontosabb makroadat nem jelent meg, így elsõsorban hangulati alapú volt kereskedés.

2013. április 19. 17:59 Megosztás Estére is 298 felett ragadt az euró Nem tudott érdemben erősödni a nap végéig sem a forint: az euró jegyzései este is 298 felett jártak kissé, így a forint továbbra is bő egyhetes mélypontja körül készült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés