FONTOS Kiderült, hogyan teljesített az energiakrízisből kilábaló magyar energiaszektor
 
Előfizetői tartalom

280 alatt maradt nap végéig az euró

Portfolio
A csütörtök reggeli hullámszerû forinterõsödés után napközben oldalazás, ma reggelre pedig minimális gyengülés mutatkozott az enyhén negatív nemzetközi befektetõi hangulat mellett. A hangulat napközben minimálisan tovább romlott, a forint pedig tovább is gyengült, de az euróval szemben nap végéig is a 280 alatti tartományban tudott maradni. Technikai elemzési szemszögbõl vizsgálva fordulós jeleket mutat a forint grafikonja a fõbb devizákkal szemben, azaz az elmúlt hetek mérsékelt erõsödési hullámának korrekciója esélyesebb. Természetesen a külföldi befektetõi hangulaton sok múlik, és látni kell, hogy amíg alapvetõen nem romlik a kockázati étvágy a világban, addig a kamatkülönbségre játszó stratégiák vonzereje megmaradhat, így a forintnál sem valószínû hirtelen nagy gyengülés.

2012. október 19. 17:46 Megosztás 280 alatt maradt az euró Bár nap végére fokozódott a nemzetközi befektetői hangulatromlás, a forint a 280 alatti tartományban tudott "zárni" az euróval szemben (279,5 körül). A dollár kurzusa 214,5 körül, a svájci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés