Előfizetői tartalom

Egyhetes mélypont közelében kezd ma a forint

Portfolio
A hétfői gyengülésnek csak a kis részét tudta estig korrigálni a forint az euróval szemben, így a jegyzések ma reggel is a 280-as szint közelében mozognak a bankközi piacon. Utóbbi bő egyhetes mélypontot jelentett. Külföldön nincs nagy mozgás, de a délelőtti eurózónabeli, majd a délutáni amerikai makroadatok felkavarhatják az állóvizet.

Amint tegnap jeleztük, kis forgalom mellett, profitrealizálás okán gyengülhetett tegnap 1%-ot a forint az euróval szemben, amellyel párhuzamosan mérsékeltebben a lengyel zloty is veszített értékéből. Az EUR/HUF jegyzések délután a 280-as szintet is tesztelték, majd lefordultak róla, de nem távolodtak el. Ma reggel is 279 körül jár a kereskedés.Július utolsó napjához képest...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés