Előfizetői tartalom

Stabil a forint, tízhavi mélyponton a hozamok

Portfolio
Egy délelőtti átmeneti megingást leszámítva stabil volt ma a forint a bankközi devizapiacon amellett is, hogy a nemzetközi befektetői hangulat nap végére javulni kezdett a vegyes amerikai makroadatok mellett. Péntek után ma is jelentős hozamcsökkenés következett be az állampapírok másodpiacán, amellyel a referenciakötvények hozama tízhavi mélypont körülre esett.

A napközbeni bizonytalan, kissé negatív nemzetközi befektetői hangulat az amerikai szereplők piacba kapcsolódásával amellett is javult, hogy a délutáni amerikai makroadatok vegyesen alakultak. Az euró kétéves mélypontja közeléből határozottan erősödni kezdett a dollárral szemben, így nap végére 1,2170-ről 1,2265-ig kapaszkodott. A vezető európai részvényindexek is napi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés