Előfizetői tartalom

Töröcskei: alacsonyabb kamatokra lenne szükség

Portfolio
A magyar gazdaság fundamentumai nem annyira rosszak, mint ahogy azt a mostanában megjelent makroadatok tükrözik - hangsúlyozta a CNBC-nek Londonban adott, ma sugárzott rövid interjújában Töröcskei István. Az Államadósság Kezelő Központ vezérigazgatója a tegnap sorozatban már hatodik hónapja 7%-os szinten tartott magyar jegybanki alapkamat kapcsán azt jelezte, hogy alacsonyabb kamatkörnyezetre lenne szükség Magyarországon.

Kapcsolódó cikkünk2012.06.26Simor: már nem akadály az MNB-törvény, két alternatíva voltAz ÁKK első embere emellett arról is beszélt, hogy Magyarország egy megbízható ország és arról is, hogy a jelenleginél egy kissé erősebb forint összességében még "nem lenne rossz" a magyar gazdaság számára. Az interjú bővebb verziója egyelőre nem elérhető az üzleti hírcsatorna...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés