Előfizetői tartalom

Érdemes-e most magyar állampapírt venni? - MA online interjú

Portfolio
Európa az államadósság válságtól hangos, Magyarországon pedig továbbra is szokatlanul magasak az állampapír hozamok a piaci bizonytalanságok miatt. Érdemes-e mindezek mellett most magyar állampapírt venni, milyen kockázatokkal és lehetőségekkel érdemes számolnia a vevőknek? Többek között erről is kérdezhetik Olvasóink Borbély László Andrást. Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) vezérigazgató-helyettese 2012. június 6-án délelőtt 10 órától online interjú keretében válaszol az érdeklődők állampapírpiaccal és államadósság finanszírozással kapcsolatos kérdéseire.

A kérdéseket már előre feltehetik Olvasóink az adósságkezelési szakembernek: Borbély László online interjú Időpont: 2012. június 6. 10:00-12:00 Potenciális témák: - Miért folytat egyre intenzívebb népszerűsítő kampányt az ÁKK a lakossági állampapírokról? - "Normál", vagy kifejezetten a lakosságnak kifejlesztett állampapírt érdemes inkább vásárolni?...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés