Előfizetői tartalom

Ma is alig keresték a 3 hónapos kincstárjegyet

Portfolio
Az egy héttel ezelőtti szokatlanul gyenge vételi érdeklődést csaknem hasonló követte a mai eseményen is, hiszen az Államadósság Kezelő Központ által 45 milliárd forintos kerettel meghirdetett értékesítésre (D120912) mindössze 59,7 milliárd forintnyi vételi ajánlat érkezett. Emellett is elfogadta a meghirdetett mennyiséget az adósságkezelő.

Az 1,3-szeres lefedettség mellett az elfogadott ajánlatok hozama 7,09% és 7,21% között szóródott, amelyek mellett az átlaghozam 7,18% lett. Ez 2 bázisponttal magasabb a tegnapi másodpiaci referenciahozamnál és 1 bázisponttal haladja meg a múlt keddi szintén 3 hónapos kibocsátás átlaghozamát. Az ÁKK csütörtökön a 12 hónapos DKJ-aukció keretében szintén 45 milliárdos forrásbevonást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés