Előfizetői tartalom

További hozamcsökkenést hozhat a magyar IMF-megállapodás

Portfolio
A forintpiac jórészt már beárazta a közelgő magyar EU/IMF-megállapodás pozitív hatásait, de a devizakötvényekben, illetve később a forintkötvényekben további hozamcsökkenés jöhet a megállapodás után pozícionáltsági okok miatt - ezek a főbb megállapításai annak a múlt heti amerikai tárgyalási körútnak, amelyről a Bank of America égisze alá tartozó Merrill Lynch londoni stratégái mai hírlevelükben számoltak be.

Folytatódhat a rali David Hauner és Arko Sen összefoglalója szerint múlt héten amerikai állampapírpiaci végbefektetőkkel, illetve hedge fund menedzserekkel találkoztak Amerika-szerte, akikkel a kelet-közép-európai piaci kilátásokról (is) beszélgettek. Azt tapasztalták, hogy mivel inkább defenzív pozícionáltsággal rendelkeztek ezen piaci szereplők, emiatt legtöbbjük csalódott....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés