Előfizetői tartalom

A brüsszeli ultimátum hozott optimizmust a forint piacára

Portfolio
Az Európai Bizottság az egy hónapos ultimátumával optimizmust hozott az EUR/HUF piacára, ugyanis a három témában megindított eljárás, és a szűk határidő azt mutatja, hogy az EU komolyan veszi Magyarország megregulázását, ami végül azt jelentheti, hogy viszonylag hamar lehet EU-IMF megállapodás - írja devizapiaci kommentárjában Karsai Péter, a Commerzbank treasury sales munkatársa.

EUR/HUF (305,00 - 308,50): Komolyabb erősödést tapasztalhattunk nem sokkal piacnyitás után, 309-ról 304,7-ig "szakadt le" az árfolyam. Az Európai Bizottság az egy hónapos ultimátumával optimizmust hozott az EUR/HUF piacára, ugyanis a három témában megindított eljárás, és a szűk határidő azt mutatja, hogy az EU komolyan veszi Magyarország megregulázását, ami végül azt jelentheti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés