Előfizetői tartalom

Még több jó hírt kapnak a frankhitelesek Svájcból

Portfolio
Egy hét múlva ülnek össze a svájci jegybankárok, hogy a negyedévente esedékes tanácskozáson döntsenek az alapkamatról. A Reuters által megkérdezett elemzők (nem meglepő módon) egyöntetűen úgy vélik, hogy a drága frank ellen harcoló svájci jegybank szinten tartja az irányadó rátát. A magyarországi frankhitelesek szempontjából kedvező jel az is, hogy az elemzők sem az idei, sem pedig a jövő évre nem valószínűsítenek svájci kamatemelést és a szakértők többsége szerint sikeres lehet a jegybank által kedden bejelentett árfolyamküszöb. A legújabb hírek a frankhitelesek számára, ezúttal Magyarországról: 2011.09.09 12:55 Devizahitelek: óriási lavinát indíthat a ma napvilágot látott terv 2011.09.09 11:27 Fidesz: 180 forinton legyenek végtörleszthetők a frankhitelek!

Nem kell kamatemeléstől tartani Szeptember 15-én tanácskoznak ismét (ahogy az negyedévente lenni szokott) a svájci jegybankárok. A Reuters által megkérdezett 34 közgazdász mindegyike úgy válaszolt, hogy az SNB a jelenlegi zéró szinten tarthatja az alapkamatot. Ez nem is meglepő eredmény annak fényében, hogy a svájci jegybank mindent bevet a frank drágulása ellen, kedden végső...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés