Előfizetői tartalom

Profitvadászok a devizapiacon

Portfolio
Emberek ezrei vágnak bele a devizapiaci kereskedésbe azzal a vággyal, hogy belevessék magukat a devizapiac profit tengerébe. A piaci mozgások hatására naponta dollár trilliók cserélnek gazdát, ami annyi pénz, hogy a legmerészebb álmok szövögetésére ad alkalmat. Mi az oka, hogy a kezdeti lelkesedést gyakran csalódás követi és az álmok szertefoszlanak?

Vannak, akik a devizapiacot hibáztatják, mások a piac többi szereplőit okolják. A valóság azonban máshol lakozik, "Az emberek kudarcaiért nem az álmaik a felelősek, hanem az álmaik megvalósításához szükséges ismeretek hiánya." Ahogy a nagy gondolkodó mondja, ismeret hiány, a döntő különbség a siker és a sikertelenség között. Azt nem állítja senki, hogy a devizapiaci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés