Előfizetői tartalom

Terv felett adott el kincstárjegyeket az ÁKK

Portfolio
A mára 50 milliárd forintos kerettel meghirdetett 6 hetes futamidejű likviditási diszkontkincstárjegy aukción (D110420) összesen 150,7 milliárd forintnyi ajánlatot nyújtottak be az elsődleges forgalmazók. Az intenzív vételi érdeklődést látva az Államadósság Kezelő Központ 60 milliárd forintra emelte az elfogadott ajánlatok mennyiségét.

Az elfogadott ajánlatok hozama 5,97% és 6,00% között szóródott, amely mellett az átlaghozam 6,00%-os lett. Az ÁKK holnap a 3 hónapos, majd csütörtökön a 12 hónapos diszkontkincstárjegy aukció keretében 50-50 milliárd forintnyi értékpapírt tervez eladni. Csütörtökön az 5 éves változó kamatozású államkötvény aukcióján a szokásoknak megfelelően 5 milliárd forintos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés