Előfizetői tartalom

Vajon bízhatunk a kitörésekben? - Technikai elemzés

Portfolio
A kitöréseket követő kezdeti lelkesedést gyakran követő visszahúzások kedvező kereskedési lehetőségeket eredményezhetnek, cikkünkben az EURHUF és az EURUSD párokat vizsgáljuk ebből a szempontból. Az elmúlt két nap erősödését követően fontos szinthez ért a forint, mely rövidtávon véget vethet a felébredő optimizmusnak, ehhez hasonlóan az EURUSD piacán is könnyen korrekcióba fordulhat a piac.

EURHUF Fontos támaszhoz ért az EURHUF a 268,30 forintnál, tavaly áprilisban és októberben is megfordította ez a szint az árfolyamot. Fontos emelkedő trendvonal alá esett be az EURHUF, ezért hosszabb távon további csökkenést várunk, vagy legalább oldalazást. Rövidtávon mindemellett túlhúzottnak tűnik a jelenlegi szint, a támasz és a csökkenő csatorna alja meghozhatja a vevők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés