Előfizetői tartalom

Idei csúcsával kacérkodik a forint - Estek a hozamok

Portfolio
Az eurózóna adósságválságával kapcsolatos befektetői aggodalmak enyhülése ma érezhető hangulatjavulást okozott a nemzetközi pénz- és tőkepiacokon, ami a forintot is erősítette. Az euróval és a svájci frankkal szemben így csaknem idei csúcsára emelkedett a magyar fizetőeszköz. A dollárral szemben még mintegy 6 egységnyi erősödés hiányzik ehhez.

A mai portugál államkötvény aukciók részben nyugtató hatású fejleményei, illetve az eurózóna válságkezelő alapja méretének megemeléséről újra felizzott vita elegendő volt ahhoz, hogy a hét eleji borongósabb nemzetközi befektetői hangulat érezhetően javuljon.Kapcsolódó cikkünk2011.01.12 13:10Így reagált a forint a portugál aukciókra2011.01.12 12:35Részben nyugtató...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés