Előfizetői tartalom

Mélypontok közelében az európai deviza - Technikai elemzés

Portfolio
Gyengén teljesít mostanában az euró a világ fő devizáihoz képest, a dollárral szemben több hónapos mélypontra esett hétfőn, a svájci frankhoz képest pedig újból a történelmi mélypont közelébe csúszott vissza az árfolyam. A jelenlegi helyzetben, mivel jóformán nem mutatkoznak jelei az uralkodó trendek fordulásának, a legvalószínűbb, hogy tovább folytatódik az euró értékvesztése az elkövetkezendő napokban is.

EURUSD Szeptember közepe óta nem volt ilyen gyenge az euró, letörte az árfolyam az 1,2969 dolláros szintet. Ezzel elvileg egy fontos akadály hárult el a dollár további erősödésének útjából, ám a tavaly augusztusi oldalazás miatt 300 pontos tartományon belül több jelentős szint alkot együttesen igen erős támaszzónát. EURCHF 1,2440 franknál támaszba ütközött az EURCHF...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés