Előfizetői tartalom

Forint, dollár, hova tovább? - Technikai elemzés

Portfolio
Kritikus szinteken jár az EURHUF, miután elpattant ugyan a 278.3 forintos ellenállástól, de az első támasz megállította a forint erősödését, innét még újabb támadás indulhat az ellenállás irányába. A dollár piacán mintha kezdeni kifulladni az elmúlt másfél hét dollárerősödésének lendülete, indikátoraink az árfolyam esésének túlfeszítettségére utalnak, de egyelőre nem kaptunk megerősítést trendfordulóról.

EURHUF Beszorult egy szűk sávba, 278.30 és 276 forint közé az EURHUF. Utóbbi alá kellene esnie ahhoz, hogy a rendkívül fontos 278.30 forintos ellenállás áttörésétől legalább egy ideig ne kelljen tartanunk, ekkor 272.5 forintos árfolyamnál lenne várható újabb támasz. A 278.30 forintos ellenállás áttörése esetén vélhetően lendületet kapna a forint gyengülése és rövid...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés