Előfizetői tartalom

Újabb csúcsot ütött a dollár - Technikai elemzés

Portfolio
Lefelé lépett ki a konszolidációs sávból az EURUSD árfolyam, ami ha nem bizonyul hamis jelzésnek, a dollár további erősödését jelezheti előre. Egyelőre kérdéses azonban a kitörés sorsa, hamar visszatesztelte és egyelőre újra felette maradt a szintnek a dollár, rövidebb távon pedig akár korrekcióra is számíthatunk, így lehet, hogy a második kitörés lesz az igazán mérvadó.

EURUSD A csütörtöki nap az EURUSD lefelé lépett ki az oldalazó sávból, így az elkövetkező napokban is folytatódhat a csökkenő trend. Rövid távon azonban kezd túlfeszítetté válni a dollár erősödése, 8 órás grafikonunkon már 3 napja, de napi grafikonon is túladott az árfolyam a Stochastic szerint, ám egyelőre nem adott vételi jelzést, az 1,3825 dolláros szint lehet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés