Előfizetői tartalom

Reménykeltő forint, erősödő dollár - Technikai elemzés

Portfolio
A forint, mióta a kereskedők megpróbálták visszaterelni az árfolyamot az elmúlt négy hónapot jellemző kereskedési sávba, stabilan tartja magát három napja 276.5 alatt. Amerika és Európa meghatározó fizetőeszközeit tekintve egyre inkább úgy tűnik, hogy hamarosan fordulót láthatunk az EURUSD-ban, hétfő óta megnövekedett a valószínűsége ennek a szcenáriónak.

EURUSD Fordulós jelek mutatkoznak az EURUSD keresztben, már a napi grafikonon is kis híján elérte a semleges tartomány szélét a Stochastic indikátor, az MACD-t egy hajszál választja el attól, hogy metssze szignálvonalát, mindkét esetben eladási szignált kaphatunk hamarosan. Szintén rossz fényt vet az euróra, hogy az árfolyam a keddi nap folyamán az 1.3838 dolláros februári csúcs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés