Előfizetői tartalom

Kitartanak a trendek? - Technikai elemzés

Portfolio
Fontos szintekhez közeledik az EURHUF árfolyama, és több jel utal a jelenlegi trendek túlfeszítettségére az EURUSD piacán is, ezért izgalmas napoknak nézünk elébe mindkét piacon. A forint piacán az a tét, hogy sikerül -e kitörni az oldalazásból a hazai deviza erősödésének irányába, míg az EURUSD esetében a dollár idei erősödésének 50%-os szintje dőlhet meg.

EURHUF Egy kis erősödéssel, de jelentősebb elmozdulás nélkül kezdte a hetet a forint, jelenleg 277 körül mozog az árfolyam. A 276.38 és 275.55 közötti támaszzóna esetleg megállíthatja árfolyam további csökkenését, azonban az MACD a múlt héten keresztezte a középvonalat, ami a forint további erősödése mellett szól.Portfolio Global - A profi kereskedési rendszerEURUSD...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés