Előfizetői tartalom

Gyengül a forint a frankkal szemben - izgalmas délután jöhet

Portfolio
Érdemi változás nem következett be tegnap késő délután óta a nemzetközi befektetői hangulatban, amely továbbra sem nevezhető egyértelműen pozitívnak. A kockázatkerülés jeleként ma reggel intenzíven erősödik a svájci frank az euróval szemben, illetve a határidős európai részvényindexek enyhe mínuszos nyitást vetítenek előre.

Tegnap este csökkenéssel zártak a vezető amerikai részvényindexek a gazdasági kilátásokkal kapcsolatos bizonytalanság miatt, amelyet részben a tegnapi amerikai makroadatok okoztak.Kapcsolódó cikkünk2010.09.23 22:09 USA: elromlott a nap végére a hangulatA dollár tegnap kissé vissza tudott kapaszkodni szerdán elért öthavi mélypontjáról (1,3450) az euróval szemben (1,33 körülig)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés