Előfizetői tartalom

Reménysugár a forint piacán - Technikai elemzés

Portfolio
Ismét reménykeltő a forint árfolyamának alakulása miután a múlt héten elpattant a korábban kialakult 290 forintos ellenállásról. Árnyalja a képet azonban, hogy fontos támaszok előtt toporog az árfolyam, melyek a forint erősödésének egyelőre megálljt parancsoltak. Lesz elég erő a hazai deviza erősödésére spekuláló vevőkben, vagy ismét az eladók kerekednek felül? Ennek megválaszolásához próbálunk árulkodó jeleket találni a technikai elemzés eszközeivel.

Napi grafikon alapján június eleje óta tág kereskedési sávban mozog az EURHUF, melynek alja 276, teteje pedig 290-292 HUF. Az irány pillanatnyilag lefelé mutat, a sávtetőtől pattant el az árfolyam, az MACD pedig metszette szignálvonalát, amit ha nem is pozíciónyitó, de legalábbis pozíciózáró eladási jelzésként szokás értelmezni.4 órás grafikont vizsgálva a 282.80 forintos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés