Előfizetői tartalom

Előzésben a zloty

Portfolio
A hét eleje egyébként pozitív hangulatban indul, a hazai DKJ és államkötvény hozamok csökkenést mutatnak, az európai és a távol-keleti tőzsdék indexei növekednek - írja napi piaci kommentárjában Karsai Péter, a Commerzbank treasury sales munkatársa, aki arra is felhívja a figyelmet, hogy a zloty közel két éves csúcson jár a forinttal szemben.

EUR/HUF (282,50 - 284,75): Előzésben a zloty árfolyama a forinthoz képest, már 71,75 felett is járt a PLN/HUF kurzusa, ami 2008 novemberében volt utoljára. A lengyeleknél nincs szükség külső védőhálóra, (vagy ha lenne, akkor valószínűleg igénybe is vennék) a belső fogyasztás és az export válságidőben is komolyabb növekedést tud generálni. A második negyedévben 3,5%-os...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés