Előfizetői tartalom

Emelkedő hozam mellett keltek el a kincstárjegyek

Portfolio
A borongósabb nemzetközi befektetői környezetben, a tegnapi magyar jegybanki kamatdöntéshez fűzött jelzések mellett is sikerült az összes tervezett 3 hónpaos diszkontkincstárjegyet értékesíteni a az Államadósság Kezelő Központnak, sőt intenzív túljegyzés mutatkozott a kibocsátásra. Az átlaghozam mindenesetre kissé emelkedett múlt keddhez képest.

Az ÁKK által meghirdetett 50 milliárd forintnyi kibocsátási keretre (D101201) összesen közel 133 milliárd forintnyi vételi igényt nyújtottak be az elsődleges forgalmazók, amely mellett is csak az eredetileg meghirdetett mennyiséget fogadta el a kibocsátó. A bő 2,5-szeres lefedettség mellett az elfogadott ajánlatok hozama 5,28% és 5,40% között szóródott, amelyek mellett az átlaghozam...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés