Előfizetői tartalom

Érdekes mozzanat! A forint vezeti a régiós erősödést

Portfolio
Amíg a jókedv uralkodik a régióban, illetve nincs rosszkedv a fejlett piacokon, addig a hazai fiskális helyzetet övező bizonytalanság illetve a gazdaság problémái háttérben maradhatnak, és a hazai deviza a jelenlegi erős szinteken fog mozogni - vélekedik napi piaci kommentárjában Karsai Péter, a Commerzbank treasury sales munkatársa, aki arra is felhívja a figyelmet, hogy jól muzsikál a svájci gazdaság, ami a frank erősödését hozta magával a csütörtöki kereskedésben.

EUR/HUF (276,50 - 279,50): Tegnap délután, nagyjából az amerikai piacnyitás környékén megtört a 278-as támaszszint, és egészen 276,40-ig menetelt az EUR/HUF árfolyama. Utoljára július közepén járt errefelé a forint, a zloty viszont már május elejénél tart, már ami a rekorddöntést illeti. Érdekes mozzanata az utóbbi pár nap erősödésének, hogy a forint vezeti a régiót...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés