FONTOS Amerikai elnökválasztás: váratlan fordulat a versenyben, bejöhet a demokraták számítása
 
Előfizetői tartalom

Emelkedő hozam mellett kelt el az éves magyar papír

Portfolio
A kedvező nemzetközi befektetői környezet mellett élénk, kétszeres lefedettség jelentkezett a mára 50 milliárd forintos kerettel meghirdetett 12 hónapos magyar diszkontkincstárjegy aukción, de az átlagos hozamszint mind a tegnapi másodpiaci referenciahozamhoz (+8 bázispont), mind a két héttel ezelőtti hasonló futamidejű kibocsátás átlaghozamához képest kissé (2 bázisponttal) emelkedett.

Az Államadósság Kezelő Központ által mára 50 milliárd forintos kerettel meghirdetett 12 hónapos (D110611) diszkontkincstárjegy aukcióra összesen 100 milliárd forintnyi ajánlat érkezett az elsődleges forgalmazóktól, amelyekből a kibocsátó csak az eredetileg meghirdetett mennyiséget fogadta el. A lefedettség így kétszeres volt, az átlaghozam azonban emelkedett.A jelen írás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés