Előfizetői tartalom

275-nél kezdett az euró - nyugtalanító hírek sorozata

Portfolio
A világ két nagy pénzügyi központja (London, New York) ma zárva tart munkaszüneti nap miatt, miközben a világ többi fontosabb piaca zavartalanul üzemel. Ilyen felemás napon a múlt péntek délutáni 275-ös szint körül kezdte a mai kereskedést a forint az euróval szemben. Ma kerül sor a Magyar Nemzeti Bank kamatdöntésére, illetve megjelenik a friss inflációs jelentés néhány főbb száma is.

Kapcsolódó cikkünk2010.05.31 08:48 Londonban és a tengerentúlon is pihennek ma a befektetőkNyugtalanító hírek sorozata érkezett péntek óta külföldről, de a két fontos pénzügyi központ zárva tartása miatt ezekre érdemben ma nem reagálnak a nagybefektetők. Még pénteken piaczárás után (nem nagy meglepetésre) a Fitch Ratings egy fokozattal leminősítette a spanyol államadósságot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés