Előfizetői tartalom

Nincs megállás - Technikai elemzés

Portfolio
Folytatódik a földcsuszamlásszerű dollárerősödés, 2006. márciusi szinteken jár a zöld hasú, ilyen mértékben a gazdasági válság alatt volt utoljára tapasztalható a biztonságosnak vélt eszközökbe való menekülés, ismét csillapíthatatlan a befektetők éhsége az amerikai fizetőeszköz iránt. Cikkünkben mind hosszabb, mind rövidebb, kereskedési időtávon vizsgáljuk a dollárt.

EURUSD 2008. januári minimum dőlt meg ma, így 2006. óta nem látott mélységekben tart az EURUSD jegyzése, ebből kifolyólag egyre messzebb kell időben visszatekintenünk, hogy támaszt találjuk az árfolyam számára. Egy ilyen lehetséges szint, mely látható az alábbi havi grafikonon, a 2001 júliusában kezdődött emelkedés 50%-os Fibonacci szintje, 1.2121 dollárnál.A napi grafikonon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés