Előfizetői tartalom

Meglepően stabil a forint - Mi történik? (2.)

Portfolio
Délután stabilan tartotta magát a forint árfolyama, miután a reggeli órákban a 284-es szintek közelében is megfordultak az euróval szembeni jegyzések. Mindez némiképp meglepő annak fényében, hogy a délután folyamán komolyabb hangulatromlás következett be a nemzetközi tőkepiacokon, és a zloty fokozatos leértékelődést szenvedett el. Közben az első híradások arról szólnak, hogy G7 pénzügyminiszterek és jegybanki kormányzók pénteki telekonferenciáját nem kívánták kommentálni a résztvevők.

Látványos esés bontakozott ki az amerikai részvénypiacokon, miután csütörtökön is szenvedtek a tőzsdék.Kapcsolódó cikkünk2010.05.07 16:40 Pánik a tőzsdéken!Eközben a forint meglepőnek mondható stabilitással viseli a délutáni negatív piaci fejleményeket. A hazai fizetőeszköz árfolyama jelenleg is a 281-es szint körül ingadozik, ahogyan tette ezt egész délután. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés