Előfizetői tartalom

Ne menjünk szembe az árral - Technikai elemzés

Portfolio
Szép trendek alakultak ki a devizapiacon, mind az EURUSD, mind az EURHUF esetében. Napok óta határozottan egy irányba tart mindkét devizapár jegyzése, a dollár gyengül, a forint pedig erősödik. Csábító lehet egy korrekcióra számítva trenddel szemben kereskedni, azonban cikkünkben a technikai elemzés eszköztárát felhasználva arra világítunk rá, hogy szerintünk ez elhamarkodott lépés lenne.

EURUSD Jó úton halad az euró-dollár árfolyam a sávtető felé, mégis, úgy tűnik három emelkedő nap illetve zöld gyertya után kisebb ellenálláshoz érkezett az árfolyam. Egy, két korábbi csúcsot összekötő trendvonal állja útját a további emelkedésnek, melyet le kell leküzdenie az árfolyamnak első körben. A következő ellenállás szinte pontosan az 1.34 dolláros szinthez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés