Előfizetői tartalom

Továbbra is csődöt jósolnak a piacok a görögöknek

Portfolio
Nem csökkent érdemben ma a görög eszközpiacokra nehezedő nyomás azt követően, hogy tegnap délután újabb nagy "pofont" kaptak a piacok, több tényező együttes hatására. Az teljesen egyértelmű, hogy a vasárnap bejelentett, az eurózóna és a Nemzetközi Valutaalap által felkínált mentőcsomag sem tudta megnyugtatni a befektetőket, illetve egy napnál hosszabb időre leszorítani az országkockázati felárat.

Kapcsolódó cikkünk2010.04.14 13:12Újra nagyon feszül a görög húr - esnek a piacok2010.04.12 15:30Így nyúlhatnak zsebükbe a nyugatiak a görög csőd eseténAmint tegnap már jeleztük, újra egyre jobban feszül a "görög húr" és a kockázati felárak jelentősen emelkednek. Tegnap délután, miután Portugáliáról is kedvezőtlen megjegyzést tett az Európai Bizottság, a két ország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés