Előfizetői tartalom

További izgalmak várnak ránk - Technikai elemzés

Portfolio
Még nem dőlt el, hogy a vevők vagy az eladók fognak felülkerekedni az EURUSD és az EURHUF piacán. Mindkét devizapár egy új lokális minimum után tesztelte az ellenállásokat, de áttörni nem tudta egyik sem, jelenleg is folyik a bikák és a medvék táborának erőpróbája. Technikai megközelítéssel keressük az árfolyamok kilengéseit mind felülről, mind alulról behatároló szinteket.

EURUSD Egyre nagyobb a valószínűsége, hogy további dollárerősödére kell berendezkednünk a következő hetekben. Február hó teljes egészét és március javát egy konszolidációs sávban töltötte az EURUSD árfolyam, majd március végén sikerült a kitörés. Alig pár nap után visszatért az árfolyam a korábbi sávba, de hamarosan megállították a dollárgyengülést az eső...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés