Előfizetői tartalom

Meddig vegyük a dollárt? - Technikai elemzés

Portfolio
Rendkívül fontos szintek dőltek meg a héten mind az euro-dollár, mind a dollár-jen keresztek árfolyamában, az elmúlt napok izgalmai után úgy tűnik rövid pihenőt engedélyez nekünk a piac, ugyanis konszolidációt láthatunk az elért szinteken. Várhatóan azonban csupán rövid ideig tart ez az állapot, a technikai elemzés eszközeit használva kísérletet teszünk fontosabb támasz illetve ellenállás szintek azonosítására.

EURUSD 1.3272 dolláros szinten alakult ki támasz az EURUSD esetében, onnét látunk jelenleg visszahúzást, mely hamarosan ellenállásba is ütközhet egy Fibonacci szint formájában, majd komolyabb ellenállást a korábbi sáv alja képes 1.3443 eurónál. Támasz szintként első körben az 1.3272 dolláros minimumot kell számításba vennünk, azon túl viszont nehezünkre esik a közelben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés