Előfizetői tartalom

Itt a korrekció! - Hamarosan 270 fölé mehet a forint

Portfolio
Megjött a korrekció a magyar állampapírok másodpiacára - foglalta össze a mai piaci folyamatokat Pálmai-Pallag Dávid, a Raiffeisen Bank kereskedője, aki szerint rövid időn belül 270 fölé gyengülhet a forint euróval szembeni árfolyama tekintettel a külföldi hangulatra. A bank üzletkötője szerint a választásokat követő néhány hónapban ki fog derülni, hogy a magyar instrumentumok rosszul árazzák a kilátásokat.

Az állampapírok másodlagos piacára is elérkezett a korrekció a Raiffeisen Bank kereskedőjének tájékoztatása szerint. Pálmai-Pallag Dávid ennek kapcsán megemlítette a délután látványos erősödésnek induló dollárt, az euróval szembeni jegyzések az 1.3480-as szint alatt is megfordultak (az erősödő dollár a nemzetközi befektetői hangulat romlására, a kockázati étvágy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés