Előfizetői tartalom

A frankhitelek szinte teljesen eltűntek

Portfolio
A görög hiány-statisztikai zsonglőrködés, és a 120%-os GDP arányos államadósság tegnap már nem borzolta annyira a kedélyeket, mint a múlt hét végén, így érdemi mozgást nem is generált - írja napi piaci kommentárjában Márvány Zsolt, a Commerzbank treasury sales vezetője, aki az MNB novemberi pénzügyi stabilitásról szóló jelentésére hivatkozva megemlíti: a frankhitelek szinte eltűntek.

EUR/HUF (266,00 - 268,00): 2009 első tizenegy hónapja során a reálkeresetek átlagosan 2,4%-kal csökkentek a KSH ma publikált adatai szerint. Továbbra is értetlenül hümmögünk tehát, hogy miből lesz itt belső fogyasztásra alapozott növekedés, ami néhány elemző vízióiban rendre felbukkan, mint recesszió végét elősegítő reménysugár. Persze, ha még emlékszünk, régebben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés