FONTOS Itt az MNB kamatdöntése
 
Előfizetői tartalom

Kötvénypiaci road-showra indul Oszkó Európában és Amerikában! (2.)

Portfolio
Egy, a magyar állam által euróban, vagy dollárban denominált devizakötvény kibocsátásának előkészítését tükrözheti, hogy az Államadósság Kezelő Központ ma délutáni közleménye szerint road-show megszervezésére kért fel két nagy nemzetközi pénzintézetet. A road-show időzítése nem meglepő azt követően, hogy hétfőn Lengyelország a tervezett 1 milliárd euróval szemben 3 milliárd eurónyi forrást tudott bevonni a nemzetközi piacokról a kedvező befektetői hangulat, illetve a viszonylag alacsony kockázati felárak mellett.

Kapcsolódó cikkünk2010.01.12 07:14 Óriási lengyel siker! - Elkapkodták az eurókötvényeketAz Államadósság Kezelő Központ Zrt. Közleménye szerint felkérte a Citigroup és Deutsche Bank pénzintézeteket, hogy 2010. január 18-i kezdettel szervezzenek meg egy kötvénypiaci befektetőkkel folytatandó tárgyalássorozatot Európában és az Egyesült Államokban. A Pénzügyminisztérium...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés